KOMALI TORTILLAS BETYDER: 

#GMOFRI

#GLUTENFRI

#VEGANSK

#MEXICANSK

EUROPAS BEDSTE MEXICANSKE

GLUTEN FRI TORTILLAS

LAVET MED NIXTAMAL MASA

Fordi vi ved, at det er på tide at give ægte mexicansk mad det sted, den fortjener, kommer Komali Tortillas GmbH, der er født fra ønsket om at bringe autentiske mexicanske tortillaer til alle borde i europæiske hjem og restauranter.

 

I tider, hvor der i Europa er særlig opmærksom på mexicansk mad, med en konstant voksende efterspørgsel, har vi givet os selv opgaven med at fremstille og distribuere en majstortilla lavet med 100% mexicansk masa mel.

 

For at garantere fuld tilfredshed med vore glutenfri tortillas, respekterer vi traditionelle mexicanske opskrifter og fremstiller vi under de strengeste hygiejne- og kvalitetsstandarder i henhold til europæiske fødevarerregler.

Bekymret for sundheden for hver enkelt af vores kunder og forbrugere er vores tortillaer et vegansk produkt, glutenfrit og fremstillet med mexicansk majs uden genetiske modifikationer.

 

Med den hensigt at have en direkte tilgang til vores kunder og tilbyde den bedste service, er vi opmærksomme på dine kommentarer via tortillas@komali.dk

 

Glem ikke at besøge vores forhandler liste i Danmark, vi inviterer dig til at prøve vores tortilla og dele på vore facebook side eller instagram side dine billeder samt opskrifter med mexicanske tortillas Komali.